Регистрация | Вход или

Обяви: гр. София
Добави обява    Всички обяви    Магазини    Авто обяви    Помощ
Райони
Търси само в заглавията      Само обяви "Спешно"      Само със снимки      Само с видео     

Купуваме и Прехвърляме фирми и дружества АД, Оод, Еоод, със задължен

Обява №: 73797  Публикувана 30 Декември в 01:34  Преглеждания: 241

Цена: Не е указана
Местоположение: гр. София, Лозенец Изпрати съобщение
Публикувана от: Лили Рашидова
Телефон(и): 0887586229   Докладвай нередност

2 обяви на потребителя

 
Изкупуване фирми със задължения
Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие !
Изкупуваме фирми със задължения – като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, ЕАД и други натрупани задължения към държавата, общините или към контрагенти. доставчици и др. Изкупуваме фирми от всички бизнес сектори и региони на страната.
Нашият екип може да Ви освободи от Длъжност и Солидарна Отговорност !
Ние осигуряваме Нов собственик на Фирмата със Задължения, също така Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция, Пълна Промяна по Обстоятелствата !
Ние изготвяме всички документи свързани с процедурите по вписване на промени на обстоятелствата като, Промяна на Адрес и седалище, Промяна на Собственик или Управител, Промяна на Съдружници, Покупка и Продажба на Дружествени Дялове и всичко по Търговския Закон.
Освобождаване от задължения към НАП
Ако вашата фирма има каквито и да било задължения към НАП, включително такива по ДДС и ЗКПО, ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила наказателни постановления или просто сте задлъжнели към доставцичи или партньори. Заповядайте при Нас. Не Отлагайте Законовото Решение на Вашия проблем !!!
Всички Правни Действия, които ние предприемаме с цел избягване на предстоящи фалити, кредитна задлъжнялост, административни проблеми, глоби от държавни институции, задължения по ДДС, ЗКПО и други са в съответствие с действащата нормативна уредба.
Нашият Професионализъм и Коректност е гарантиран !!!


 Други предложения:

 

© LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg