Регистрация | Вход или

Обяви: Извън страната
Добави обява     Всички обяви     Магазини     Помощ
Търси само в заглавията      Само обяви "Спешно"      Само със снимки      Само с видео     

набираме работници за немски завод в Чехия

Обява №: 121694  Публикувана вчера в 19:06  Преглеждания: 249

Заплата: 1 600 лв.
Местоположение: Извън страната Изпрати съобщение
Публикувана от: Rusinek Kristina
Телефон(и): 0886622786   Докладвай нередност

 Вижте още 7 обяви

ZF - немски завод в ЧЕХИЯ
ZF- STANKOV е един от 186 завода на немския концерн ZF основан преди 100 години във Федерална Република Германия, който е основан и открит в 2008 година в Чехия регион Пилзен. Във завода се произвеждат и сглобяват готови съоражения диференциали, коленови валове и др. за трактори, комбайни и тирове.
Завода е малък по територия и численост на персонала. В него работят около 200 души.
Набират се мъже от 18 до 60 години.
Български граждани, хора с вътрешна дисциплина, отговорни, съобразителни, внимателни, тъй като в него завод не се работи за норми а за качество.
Трудово възнаграждение е в размер от 100-110 крони при лицата назначавани на монтажни линии и складовете с материали и над 110 вече по договаряне и в зависимост от представянето за лицата назначени в сектора за лакиране на частите (готовите детайли).
Работи се на двусменен режим: ранна и следобедна смяна. Ранната смяна започва от 6.00 часа сутринта и приключва в 14.15 часа след обяд, следобедната смяна започва в 14.15 часа и приключва в 24.00 часа. Може да се ходи допълнително на работа в почивните дни - събота и неделя (пожелание на служителите!). Всички служители се назначават на главен (основен) трудов договор въз основа на което се и осигуряват пенсионно и здравно. Имат право и им се предоставят ежеседмични аванси целогодишно в размер от 1000 до 2000 крони.
Средно месечно с допълнително ходене на работа имате около 210 часа по 110 крони средна заплата чисто (нето) по ведомост в размер на 23 100 крони.
Работата е лека. Не се вдига нищо тежко на ръце, за всичко има кранове и кранчета повдигачи така че никаква сила не се влага. Работи се по лека, внимателно и съобразително. Няма нищо сложно. Новите кадри се обучават на чист български език. Не се изисква владеенето на чешки език за да бъдете назначени на работа. Дисциплината е по занижена за служителите и се разрешава по-честото ходене навън за пушене.
Строго обаче се съблюдава идването на работа под влияние на алкохол или наркотици (предимно напушване с марихуана). На служителите често им се правят контролни тестове при което често биват освобождавани дисциплинарно от работа поради явяване с остатъчно количество на алкохол.
Всички лица (служители) се настаняват безплатно към жилищният фонд на фирмата. На всички лица им е подсигурен безплатен транспорт до работа и обратно.
Как да кандидатствате ?
Кандидастването, изискват 4 неща да са на лице:
1. Снимка може от модерен телефон до гърдите на бял фон
2. Копие на лична карта
3. С едно изречение да напишете кое училище и коя година сте завършили, града в който се намира учебното заведение и придобитата специалност
4. Заплатена такса от 20 лева за подготовка пакета от документи за назначаване, което си е отделна услуга по сметка на ДСК
БАНКА ДСК номер сметка 02/ 0000 0000 2358 8957
IBAN: BG 69 STSA 9300 0023 5889 57
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ: "Изработка на СВ европейски формат на чешки език"
ВНИМАНИЕ: за социално слаби граждани и граждани намиращи се във временно финансово затруднение заплащаме билета от София до Прага 120 лева на автобусна компания МЕТРО както и билета Прага - Пилзен 10 лв или общо 130 лева, като за целта е необходимо да приложат свободен текст молба.
Сърдечно препоръчвам автобусна компания МЕТРО като имайте предвид, че е възможно пътуването от София към Прага в дните - вторник, четвъртък и неделя сутринта от 9.30 часа от София от международната автогара. Автобусите на фирма МЕТРО са големи удобни коли с климатик. Всяка седалка е снабдена с таблет и можете индивидуално да си пуснете хубав филм или музика по време на пътуването. За вашият комфорт се грижи и старае стюардеса разнасяйки безплатно освежителни напитки, чай, кафе, минерална вода, сухи пасти и др. Безплатно!


 Други предложения:

 

  Също така можете да потърсите "набираме работници за немски завод в Чехия" в продавалник (prodavalnik) или базар (bazar)

© 2017 LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg