Регистрация | Вход или

Обяви: гр. София
Добави обява    Всички обяви    Магазини    Авто обяви    Помощ
Райони
Търси само в заглавията      Само обяви "Спешно"      Само със снимки      Само с видео     
Тази обява е неактивна!

Процедура за прием на заявки и подбор на работодатели от публичния сек

Обява №: 55124  Публикувана: 14 Юли в 12:04  Преглеждания: 293

Заплата: Не е указана
Местоположение: гр. София Изпрати съобщение
Публикувана от: ДБТ "Възраждане"
Телефон(и): Не е указан Докладвай нередност

Дирекция „Бюро по труда - Възраждане” – гр. София уведомява работодателите, че в периода от 15 до 25 юли 2016 г. /вкл. / ще приема заявки за разкриване на работни места по Компонент 2 от Програмата за обучение и заетост на продължително безработни лица.
В Компонент 2 по Програмата могат да се включат работодатели от публичния сектор - държавни и общински лечебни заведения, общински училища, общински детски градини и читалища, както и предприятия с държавно участие и общински предприятия, отговарящи на изискванията на чл. 56 от Закона за насърчаване на заетостта, които заявяват работни места в сферата на осъществявани от тях дейности.
Работодателите могат да кандидатстват за финансиране на работни места, които са обезпечени с финансови средства от Държавния бюджет, в размер на 6318 лв.
По Програмата се осигурява заетост на продължително безработни лица, регистрирани в бюрата по труда и се повишава пригодността за заетост на лицата, чрез включването им в обучения, водещи до повишаване на знанията и квалификацията.
Процедурата на одобряване на подадените заявки ще се извършва по критерии за подбор и оценка на работодатели от Съветите за сътрудничество към ДБТ съгласно Правила за кандидатстване на работодателите по Програмата, публикувани на Интернет страницата на Агенцията по заетостта www. az. government. bg.
Работодателите могат да подават заявки за свободните работни места и необходимите документи в рамките на 7 работни дни, считано от 15.07.2016 г. Допълнителна информация може да се получи в Дирекция „Бюро по труда - Възраждане” – гр. София ул. „Странджа” № 64 стая № 3 тел. 028321038
Краен срок за приемане на документи – 25.07.2016 г.


 Други предложения:

 

© LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg