Регистрация | Вход или

Обяви: гр. Трявна
Добави обява     Всички обяви     Магазини     Помощ
Търси само в заглавията      Само обяви "Спешно"      Само със снимки      Само с видео     

Лятото дойде - нима оставихте детенцето си без кученце Джак Ръсел..

Обява №: 115860  Публикувана 15 Юли в 11:28  Преглеждания: 106

Цена: Не е указана
Местоположение: гр. Трявна Изпрати съобщение
Публикувана от: Михайлова
Телефон(и): +359877355677   +359887833564 Докладвай нередност
Skype: ladi_milev

 Вижте още 2 обяви

Многоуважаеми млади родители и Вашите родители !
Вероятно вече отдавна сте подарили на Вашите любими дечица таблет и смартфон ! Прекрасни машинки, никое дете вече не може без тях !
Но позволете и аз да добавя нещо по въпроса.
Аз съм един начинаещ дядо от китно балканско тревненско селце. Там живея със стопанка, два компютъра, три смартфона (бивш компютраджия съм) и седем ДЖАК РЪСЕЛ - а. Повярвайте ми - нито едно от тези божии и човешки творения не може да замени някое друго от тях. Всяко за себе си осмисля по свой начин живота ти, всяко пълни някое свое кътче от душата ти, всяко ти е полезно по своему ! И всяко може да те учи от невръстна възраст до края на дните ти на пълноценен живот и житейска мъдрост !
Въпросът е - какво може да подарите на детето си за края на учебната година и лято2017 ?! Ноутбук, таблет и смартфон вече сте му купили, за стопанка му е рано... какво остава ?!
И сега пак Ви моля да ми повярвате - никога не бихте допуснали и не можете да си представите как едно възторжено и шеметно, вече поотгледано и в желязно здраве кученце ДЖАК РЪСЕЛ - че би оцветило в неописуемо радостни краски градското Ви ежедневие ! Неподражаемата и изригваща радост, с която ще Ви посреща всеки път; неустоимата преданост, която ще Ви засвидетелства; неудържимата енергия, с която ще залива пространството около Вас - наистина ми повярвайте - всичко това ще се придаде и на Вас, ще внесе нова жизненост на съществуването Ви, ще стопли и осветли душата Ви.
А детето Ви... - то ще се превърне в радостен и грижовен стопанин на едно малко живо същество и ще се подготви да бъде такъв стопанин и на бъдещия си зрял живот.
Всичко това сме го изпитали в нашето семейство, изпитваме го и сега, когато нашите две майки - ДЖАК РЪСЕЛ - ки отглеждат седем подрастващи размирници, които в цветущо здраве вършат героични пакости на сто различни места, в един и същи момент !
Не се страхувайте да добавите още един член на семейството ! Допълнителните разходи и грижи съвсем не са големи, а чувството е покоряващо ! Просто си струва !
Важното е да осъзнаете, че това животинче ще запълни една празнина на битието Ви, че то е необходимост за душевния баланс в семейството Ви !
Всичко друго - цена, снимки, ваксини, доставка, хранене, грижи са просто технически подробности, които ще уредим гладко и успешно с нашата безпрекословна и добронамерена помощ.
Ако сме Ви накарали да се замислите - ще се радваме да отговаряме на въпросите Ви на телефони: 00359-87-73-55 6 77 (вкл. и Viber) или при необходимост 00359-88-7833564, 00359-98-8370512. А ако за наша радост решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 (N 42° 55.039 / E 25° 24.212) (+42° 55 1.77" / +25° 24 12.68") и тя ще ви доведе точно пред яростно лаещата глутница разбойници.
Оставаме на Ваше разположение по всяко време на денонощието.


 Други предложения:

Препоръчайте в Google

 

  Също така можете да потърсите "Лятото дойде - нима оставихте детенцето си без кученце Джак Ръсел.." в продавалник (prodavalnik) или базар (bazar)

© 2017 LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg