Регистрация | Вход или

   

Фон на обявата

Добави обява    Всички обяви    Магазини    Авто обяви    Помощ

  Общи условия за ползване

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Фон на обявата

     Бутон "ОБНОВИ"


Поставяне Фон на обявата

Какво представлява промо опцията "Фон на обявата"?

"Фон на обявата" е допълнителна платена услуга на сайта LOT.bg, чрез която можете да направите обявата си по-забележима и да постигнете бърза реализация на Вашата стока или услуга.

Как да ползвам тази услуга?

За да поставите фон на обявата си, влезте в акаунта си. В меню "Моите обяви" всяка обява има опция "Фон на обявата" или ползвайте линка "Постави фон на обявата" в самата обява.

Защо такава обява става по-разпознаваема?

Ползвайки тази опция Вие поставяте жълт фон на Вашата обява и тя изпъква сред стандартните обяви, чието поле е бяло. Това прави обявите много интересни за потребителите на сайта и води до многократно по-голям интерес и брой показвания.

Каква е цената на тази услуга?

Цената на услугата "Фон на обявата" е 1,20 лв. с вкл. ДДС, при ползване на обявените в сайта методи за плащане: Чрез ePay.bg (Можете да платите от регистрирана карта /Visa, MasterCard, Visa Electron/, Микросметка, В брой /EasyPay/, С банков превод, На банкомат) или PayPal.com (Visa, MasterCard).
При плащане с изпращането на SMS на телефон 1092 с текст кода на обявата започващ с LOTF........ цената е 2,40 лв. с вкл. ДДС.
Важно! Цената за публикуване на "Фон на обявата" със SMS е по-висока поради таксата, която мобилните оператори задържат при всяко SMS плащане. Средно тази такса е повече от 50% от цената.

Забележка: Обявите, които са публикувани в нарушение на ОБЩИТЕ ПРАВИЛА на сайта, се заличават независимо от това, че сте ползвали платена услуга и сумата не се възстановява.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg