Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. София
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Елиминирайте всички вируси и бактерии с UV Clean Light Sanitizing WAN

Обява №: 241055  |  Публикувана/обновена: на 20 Ноември в 11:10  |  Преглеждания: 331
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача
*UV Clean Light Sanitizing WAND убива до 99,9% вируси, бактерии, алергени, прах от домашни любимци, които са честата причина за настинки, инфекции, астма и алергични реакции. - Стерилизирайте бързо и ефективно, без да повредите деликатните предмети, следвайки инструкциите за безопасност!
- Почистване без химикали, без мирис, без вредни остатъци във въздуха и по повърхностите!
Ефективна защита от вируси, бактерии, акари и плесени в целият Ви дом / офис. Използван редовно, върху повърхности в дом / офис за дезинфекция, в допълнение към редовното почистване на възглавници, матраци, дивани, килими, столове, подове и други повърхности, ще запази вашият дом / офис в безопасност от алергени, микроби, прах, летливи органични съединения, мухъл, химическо замърсяване и други.
Функции на системата:
1. Естествено елиминирайте вируси, бактерии, алергени, прах от домашни любимци, които са честата причина за настинки, инфекции, астма и алергични реакции
2. Стерилизирайте бързо и ефективно, без да повредите деликатните предмети, следвайки инструкциите за безопасност!
3. Почистване без химикали, без мирис, без вредни остатъци във въздуха и по повърхностите!
4. Хипоалергенна дезинфекция на кухненски повърхности и прибори, легла, дивани, детски играчки, килими, палта, обувки и др
5 Безопасен и лесен за използване вграден таймер, автоматично изключване и безшумна работа.
ВНИМАНИЕ! Не излагайте очите или кожата директно на UV-C светлина!
Дръжте далеч от деца!
Насоки за използване на GreenTech-UV Sanitizing WAND:
1. Спално бельо / маратонки: дръжте пръчката приблизително на 3-5 см. от повърхността и постепенно преместете пръчката по цялата повърхност. Оставете светлината да остане върху всяка зона в продължение на 5-10 секунди, за да осигурите оптимална експозиция!
2. Лични хигиенни предмети (четки, четки за зъби, обеци, бръсначи и др.): Поставете предметите на плота и ги излагайте на UV светлината за 10 секунди на 3-5 см. от повърхността на всеки предмет!
3. Кухненски прибори: Поставете на плота далеч от водата и излагайте за 10 секунди на 5-8 см. от повърхността на всеки предмет.
4. Принадлвжности и тела за баня: Задръжте пръчка на 5-10 см. над повърхността и оставете UV светлината да излага повърхност за 10-20 секунди!
5. Други приложения: Компютърни клавиатури, телефонни апарати, детски играчки, на път или почивка - за лична дезинфекция, в хотели, кина и театри.
Инструкций за работа с Вашата GreenTech-UV / CleanLight Sanitizing WAND
1. Включете в 220V заземен контакт на стената
2. Поставете уреда, за да заредите ni-mh батериите за 10 часа преди първата употреба. Червената светлина ще светне, показваща, че батерията се зарежда
3. Когато светлината на пръчката стане зелена, я извадете от зарядното устройство и използвайте както следва
4. Натиснете синия бутон, докато не чуете звуков сигнал и 00 показва на дисплея
5. Натиснете отново за 5-минутен кръг, още веднъж за 30-минутен цикъл и още веднъж за 60-минутен цикъл
6. Въпреки че може да не виждате UV-C светлината, тя работи за избрания цикъл
7. Обърнете се към указанията за санитаризиране на различни повърхности
8. Вграденият таймер ще изключи светлината след завършване на цикъла. Ако искате да прекратите цикъла по всяко време. Просто натискайте бутона, докато звукът не се чуе отново и системата ще се изключи.
Научните изследвания са доказали, че най-ефективната честота за унищожаване на микроби е между 280 nm и 200 nm в тази UV-C диапазон. Следователно, докато nm честотата на гермицидните лампи е била добре контролирана в обхвата, тогава микробът ще бъде унищожен / контролиран ефективно.
Възможностите за инфекция са в изобилие и практически навсякъде, така че е важно да се осъзнае, че използването на GreenTech-UV - Disinfection WAND не гарантира, че потребителят ще избегне болести. За да се избегне микробна инфекция, човек трябва да вземе широк спектър от предпазни мерки. Използването на GreenTech-UV - Disinfection WAND е важна предпазна мярка, но не и единствената предпазна мярка, която човек трябва да предприеме.
Стерилизиращо тестване на ефективността (SGS лаборатория) !
CE certification


Цена: 150 лв.
Изпрати съобщение
гр. София, Лозенец
GreenTech UV

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg