Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. София
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Фенер акумулаторен Power Bank, 800lm, Cree T6 Led, 43124, Extol Light

Обява №: 237223 | Добавена: 23 Юли в 08:56 | Преглеждания: 33
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача
висока осветеност 800lm Позволява ви да виждате и през нощта детайли, които със стандартен фенер няма да успеете да видите;
акумулаторинят фенер може да са зарежда със стандартните достъпни USB зарядни устройства или директно от вашия компютър с помощта на USB кабел;
служи и като Power Bank, от която е възможно да се зареждат други устройства;
изработено от висококачествена алуминиева сплав;
фенерчето включва висококачествен USB кабел за зареждане с конектори за често използвани мобилни устройства.
технически параметри - CREE T6 LED;
марка - EXTOL LIGHT
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛИЙЙОНОВАТА БАТЕРИЯ, ВКЛЮЧЕНА В ЛАМПАТА EXTOL® LIGHT 43124
Мощният фенер се доставя с 3,7 V литиево-йонна батерия с капацитет 4000 mAh, която може да се зарежда от USB порта на компютъра или от зарядни устройства с USB порт, предназначен за зареждане на мобилни телефони и таблети. Това са зарядни устройства, предназначени за свързване към електрическата мрежа с напрежение 100-240 V ~ 50/60 Hz или към гнездо за запалка 12-24 V в превозни средства. Тези зарядни устройства имат изходно напрежение от около 5V и заряден ток в диапазона от 1А до 2,5 А.
Литиево-йонната батерия, която се доставя с мощния фенерч, е снабдена със защита за входен заряден ток от 1 A, което означава, че може да се използва за зареждане. USB зарядни устройства с изходен ток 2,5 A, но времето за зареждане ще продължи така, сякаш е използвано USB зарядно устройство с изходен ток 1 A, по този начин, приблизително 6 часа. Пълното зареждане на батерията се обозначава със зелен светодиод (ако този модел фенер е оборудван с такъв).
В мощния фенер Extol® Light 43124 трябва да се използват само оригинални акумулаторни литиево-йонни батерии от производителя с номер за поръчка 43124B, тъй като това е специална акумулаторна система, състояща се от две батерии, свързани паралелно и запечатани във фолио. Поради паралелното свързване на батериите, напреженията на отделните клетки не се удвоява, а се удвоява токът, така че полученото системно напрежение е 3,7 V, а не 2 x 3,7 V, т. е. 7,4 V. По тази причина отделният клетките на акумулаторната система не трябва да се отделят от запечатаното фолио или да не се използват отделни батерии с напрежение 3,7 V в лампата, която трябва да се поставя само в лампата. Въпреки че тези отделни 3,7 V батерии се предлагат на пазара, те не трябва да се използват поради необходимостта да ги свържете паралелно.
Инструкции за употреба на фенер акумулаторен Power Bank, 800lm, CREE T6 LED, 43124, EXTOL LIGHT
Не използвайте USB зарядни устройства, различни от гореспоменатите, за зареждане на мобилни телефони или таблети.
За да заредите мощния фенер, включете USB конектора на предоставения кабел в USB порта на зарядното устройство или компютри и поставете съединителя, маркиран с USB символа, в конектора на този фенер с текст „Charge Flashlight“ след отвиване на защитния пръстен под превключвателя на мощния фенер (обикновено маркиран с текста „Twist to charge“).
Мощният фенер Extol® Light 43124 може да се използва и като преносимо зарядно устройство за зареждане на мобилни телефони, таблети и камери, например при пътуване. За да използвате този фенер като зарядно устройство, свържете USB конектора на предоставения кабел към гнездото, осветено с текст „Charge Personal Electronics“ и поставете съответния край на кабела в гнездото на зареждащата електроника. Изходните параметри на този фенер за зареждане на електрониката са: напрежение макс. 5 V / ток 800 mA-1 A. Времето за зареждане на тези устройства зависи от капацитета на акумулаторната батерия.
Никога не разглобявайте, изгаряйте, късо съединение на батерията чрез свързване на положителния и отрицателния полюс, например в контакт с метални предмети, тъй като това може да доведе до пожар или експлозия. Не излагайте батерията на температури над 50 ° C. Ако батерията е повредена поради неправилно боравене, не го зареждайте, има риск от пожар. Ако електролитът изтече от батерията поради неправилно боравене, измийте засегнатата зона с вода; в случай на контакт с очите или поглъщане, незабавно потърсете медицинска помощ.


Цена: 48,90 лв.
Изпрати съобщение
гр. София, Кръстова вада

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg