Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Сливен
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Авто обяви    Помощ

Изготвяне на оферти по Зоп, количествено стойностни сметки, анализи

Обява №: 120164 | Добавена/обновена: 17 Февруари | Преглеждания: 993

Байнашев ЕООД изготвя оферти за участие в процедури по Закона за обществените поръчки, както и отчитане и актуване на извършените строително монтажни работи съгласно договорните изисквания, включително договори по ФИДИК. Изготвяне на всички необходими декларации, ЕЕДОП, техническо предложение, линейни календарни графици, графици и диаграми на работната ръка и на механизацията, ценова оферта, изготвяне на количествено - стойностни сметки и анализи на единични цени, изготвяне на анализни цени по вече изготвено КСС, окомплектоване, проверка на документацията, оформяне на външния вид на офертата и др. Предлагаме изготвяне на количествени сметки (КС), като количествата могат да бъдат извадени както от хартиен носител, така и от чертежи на AutoCAD или PDF.
Фирма Байнашев ЕООД предлага при изпълнение на обществената поръчка отчитане и актуване на извършените строително монтажни работи:
- подготовка на всички необходими документи – актове и протоколи по Наредба № 3, измервателни протоколи, подробни количествени сметки, анализи на цени, актуализиране на линейни графици (при необходимост), изготвяне на Акт обр. 19 и др. Изработване на чертежи на AutoCAD по зададени размери и задание.
За повече информация: http: //www. baynashev. com/


Изпрати съобщение

  Сайтове за обяви - Базар БГ - Олх бг - Мобиле бг - Карс бг - Джобс бг - Имот бг - Продавалник

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg