Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Габрово
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Курс Монтажник на фотоволтаични централи

Обява №: 249914  |  Публикувана/обновена: на 6 Ноември в 09:56  |  Преглеждания: 155
Започна записването за предстоящия курс „Монтажник на фотоволтаични системи”. Курсът е организиран от Училище за Соларни Специалисти и фирма Интер Солар Груп ЕООД.
Обявата важи за цяла България. Сега е момента да се запишете - свободните места са ограничени. Първите 10 записали се, получават 10% отстъпка.
Курсът е подходящ както за хора с познания в областта на фотоволтаиците, така и за хора без познания.
Теоретичните занятия ще се провеждат онлайн от преподаватели от Технически Университет - Габрово. Практическите занятия ще бъдат проведени на реални обекти.
Завършилите курса и успешно преминалите теоретични и практически изпити получават Удостоверение за Професионална Квалификация, издадено от МОН за придобита специалност част от професия „Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, със специалност „Възобновяеми енергийни източници”.
За повече информация позвънете на: 0878 88 18 15 – Ивайло Стефанов или разгледайте нашия сайт – написан е на снимката.
Цената на курса – онлайн теория + практика на реален обект е 1265 лв. с ДДС. В тази цена влизат учебник и помагала. Възможно е плащане на 2 вноски (683 лв. + 682 лв.). Ако се запишете 2-ма или повече човека – има отстъпки.
фотоволтаични панели, соларни панели, фотоволтаични системи, фотоволтаици, курс монтажник, ВЕИ, Solar


Цена: 1 265 лв.
Изпрати съобщение
гр. Габрово

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg