Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Пловдив
    Donate❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Тази обява е неактивна!

Шофьор доставчик на пакети куриер

Обява №: 248819  |  Публикувана/обновена: на 16 Септември в 11:58  |  Преглеждания: 769
Шофьор/доставчик на пакети/куриер
ПионеерГрийнКъер ЕООД е дружество, регистрирано да извършва посредническа дейност по наемане на работа за чужбина и притежава Удостоверение № 3159 от 11.05.2021 г., издадено от Министерството на труда и социалната политика.
За наш клиент търсим шофьори/доставчици на пакети/куриери при пълна заетост, на територията на Федерална Република Германия.
Възнаграждение 2500 Евро
Трудовият договор се сключва с фирмата-работодател и правата и задълженията на страните се уреждат от немското законодателство.
Ние ще окажем пълно съдействие при провеждане на интервюто с работодателя, а при одобрение и от двете страни – ще съдействаме и за изкарване на всички необходими документи, включително и за техния превод.
След одобрение, сключване на трудов договор и Вашето заминаване за работното място, в рамките на 1-2 дена, Вашият нов работодател ще Ви въведе в процеса на работа, за да стартирате по възможно най-добрия начин!


Заплата: 4 500 лв.
Изпрати съобщение
гр. Пловдив, Център

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg