Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Търговище
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Тази обява е неактивна!

Стартиране на собствен бизнес - Мисията е възможна.

Обява №: 207302  |  Добавена: 9 Август в 07:03  |  Преглеждания: 225
Стартиране на собствен бизнес ? - Мисията е възможна.
Имате бизнес идея и не знаете от къде да започнете?
Нямате необходимите образование, експертни познания, контакти или необходимото финансиране?
Експертите на Бул Партнърс могат да Ви предоставят специализирани знания и практически умения по Предприемачество, ще ви помогнат да оцените бизнес-идеята си, да си направите бизнес план, да получите и юридически и счетоводни съвети за стартирането и управлението на Вашия бизнес. Ще получите и съдействие за избор на източник на финансиране и подготовката на документите за получаването му. Освен това ще подкрепяме с консултантски съвети процеса на развитие на Вашия бизнес минимум 1 година.
Ако предложението Ви харесва, то трябва да преминете нашето обучение за стартиращи предприемачи, което е напълно безплатно, т. к. е финансирано по оперативна програма Развитие на човешките ресурси BG05M9OP001-1.023 "Подкрепа за предприемачество".
Местата са ограничени до 100. Предимство ще имат лица до 29 години или над 54 години, безработни или неактивни лица, но основния критерий за подбор на участниците в обучението ще е личната мотивация и качества на човека.
Обучението е 40 учебни часа. Групите ще бъдат по 5-7 човека. Успешно завършилите ще придобият Сертификат за предприемачество, както и пълно съдействие за стартиране на собствен бизнес.
За повече информация и контакт: www. bulpartners. eu, 0899948401, office@velesconsulting. eu


Изпрати съобщение
гр. Търговище

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg