Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. София
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Авто обяви    Помощ

Тази обява е неактивна!

Топ оферта нов инвертор за автомобил 2000w 12V или 24V към 220v

Обява №: 170040 | Добавена: 22 Юни в 19:04 | Преглеждания: 179
Тип:Други
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

Нов инвертор за автомобил 2000W 12V или 24V към 220V
Поръчвайки от нас - само 3.34 лв. доставка до офис на Еконт, понеже ползвате 30% отстъпка от доставката.
Уредът е подходящ за захранване от 12V акумулатор или 24V акумулатор на уреди 220V с консумация до 1500/2000W.
Преобразува 12V/24V DC на 220V AC.
Инвертори с мощност до 2000W
Устройство необходимо за всички къмпингуващи и обичащи дългите пътувания с кола хора.
Захранване с кабел и щипки директно от акумулатора заради по - голямата мощност! Може да включите телевизор, компютър, лаптоп, зарядни за GSM, камера, лампа и много други устройства. Времето за използване много варира от нивото на зареждане на акумулатора, неговия капацитет и консумащията на мощност на уреда, който е включен. Ако използвате акумулатора с който работи автомобила е препоръчително да включвате двигателя на всеки час - два за да се позареди акумулатора. По време на зареждане инвертора може да работи, но при стартиране на автомобила се променя волтажа и е възможно инвертора да се самоизключи. Наличие на звукова сигнализация тогава, когато напрежението на акумулатора ви падне под 10, 7 волта и автоматично изключване на инвертора при спадане на акумулатора до 10, 0 волта. Тогава светва в червено лампичката над която пише FAULT POWER. Наличие на система за охлаждане на инвертора, малък вентилатор. Ако работната температура стане твърде висока инверторът ще се самоизключи и ще се включи звуковата сигнализация, заедно със светеща в червено лампичка.
Защита от късо сединение. Защита от прекомерно напрежение. Защита от прегряване. Защита от нисък волтаж.
Ефективност на преобразуване по - голяма от 90%
Запознайте се добре с упътването за употреба преди да го ползвате! ! ! Въпреки че има вградена защита срещу свръх волтаж, трябва да се внимава входящото напрежение да не превишава 16 волта!
Електрическата мощност на уредите, които включвате към инвертора не трябва да превишава неговата номинална мощност!
Поставяйте го на сухо място! Пазете далеч от деца! Свързвайте правилно и не пъхайте неподходящи неща в контакта на инвертора или в решетките на корпуса! Неправилно свързване червена към черна клема и обратното може да доведе до повреда в инвертора!
Оставете поне 5 сантиметра свободно пространство отстрани и отгоре на инвертора! Не свързвайте никога инвертора към енергийната мрежа от 220 волта! Не пъхайте нищо в AC контакта на инвертора, ако неутралният проводник контактува към земя.
ХАРАКТЕРИСТИКА - ИНВЕРТОР PI 2000W 12V - 220V:
- Форма на вълната: модифицирана синусоида
- Входящо напрежение: 12V
- Изходящо напрежение: 220V
- Изходяща честота: 50Hz +/- 2Hz
- Аларма - звукова сигнализация, когато напрежението на акумулатора ви падне под определена критична за запалване на колата стойност: 9,5 - 10,5V
- Автоматично изключване при ниски стойности: 9,7 - 10,3V
- Автоматично изключване при високи стойности: 14,5 - 15,5V
- Изход: контакт 220V.
ВНИМАНИЕ: Не се допуска претоварване!
Може да свържете най-разнообразни електро уреди - лаптоп, компютър, принтер, телевизор, маша за коса, ел. самобръсначка, МP4 плеър, камера, зарядно за телефон и въобще каквото е необходимо, стига да не се претоварва инвертора и акумулатора да е добре зареден и достатъчно мощен! Може да се наложи от време на време да се стартира двигателя за да се позареди малко акумулатора, ако е паднал.
Комплекта включва:
1 брой инвертор 12V - 220V, клеми и кабели за свързване към акумулатор. Ако имате съответния преходник за свързване директно към запалката на автомобила би трябвало също да работи, но го включвайте на свой риск!
Инструкции за употреба, включително на английски език.
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ОПЦИЯ ТЕСТ НА СТОКАТА ПРЕДИ ДА ЗАКУПИТЕ, СЪС СЪОТВЕТНОТО УСТРОЙСТВО, КОЕТО ЩЕ ЗАХРАНВАТЕ, ЗА ДА Е СИГУРНО ЧЕ ИНВЕРТОРЪТ ЩЕ ВИ ВЪРШИ РАБОТА!


Цена: 50,99 лв.
Изпрати съобщение

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg