Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Русе
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Апарат за Почистване Чрез Пара

Обява №: 257455  |  Публикувана/обновена: на 21 Август в 07:11  |  Преглеждания: 85
Тип:Други
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на продавача
Има неща, еднакво необходими във всякакви времена - практични в добрите дни, но и особено важни за защита в кризи като днешната.
Tornador Steam е професионален апарат от най-висок клас за почистване и унищожа-ване на всякакви заразяващи причинители на заболявания, както и за антиалергенни обработки. Работи с енергизирана пара и е целево проектиран да чисти в различни среди - както при повишени санитарно-хигиенни изисквания, така и в ежедневни условия.
Разработен е в Германия в наши дни, предназначен е за професионални и битови цели (дома, автомобилите).
Сравнително лек и удобен за употреба, с уникален комплект накрайници и двойна функция-избор на парно/водно почистване.
Кои характеристики дават високия клас на този професионален апарат?
Корпусът от специална некорозивна стомана:
- за разлика от множеството други уреди, самия Tornador Steam подлежи на бърза и лесна дезинфекция; това прави безопасна работата дори и след почистване в по-рискова откъм заразоносители среда. А също така прави апарата подходящ за работа в места с високи изисквания за чистота.
Почистващия ефект:
- енергизираната пара при обработваната повърхнина може да бъде усилвана до над 140°С, работния подгрев в самия апарат е до 170°, за висока ефективност от клас „професионален“.
Почистващата сила и фина настройка:
- мощно налягане от 7 бара, подаване на вода/пара в режим “high pressure function”. Плюс важната възможност за прецизна регулация на тази сила - благодарение на плавното без-степенно потенциометрично управление.
Удобна работа без прекъсване:
- допълнителния голям междинен резервоар дава възможност за безопасно доливане в процеса на по-продължително почистване, без необходимост от спиране на подгре-ва и налягането в основния работен контейнер.
Прецизна обработка на различни повърхности:
- набора от работни накрайници дава възможност за почистване при разнородни материи и труден достъп. Включен е и специалния патентован Tornador Pulse Cleaner.
Така описаните накратко технически специфики илюстрират класа и възможностите на T0rnador Steam. В добавка - качеството и надеждността от германската техно & инже-нерингова фирма Bendel Werkzeuge правят този продукт дълговечно и практично решение на разнородни задачи за универсални цели.
Цена - 1780 лв с ДДС
-
* предлагат се на специални изгодни цени и възможности за комплектовки с разно-образни допълващи почистващи препарати, според спецификата на дейностите.
Препаратите НЕ са задължителен елемент в основния работен процес на Tornador Steam.


Цена: 1 780 лв.
Изпрати съобщение

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg