Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Сливен
    DONATE❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Biohumus Универсален

Обява №: 242433  |  Публикувана/обновена: на 18 Юли в 09:25  |  Преглеждания: 637
Доставка:За сметка на купувача
Biohumus Универсален 40 л
(червена опаковка)
РАЗФАСОВКА:
Торба 40 л - 15,80 лв.
Торба 20 л - 8,90 лв.
Торба 10 л - 4,70 лв.
Торба 5 л - 2,60 лв.
Торфен субстрат, състоящ се от: 30% БИОХУМУС, 30%ТОРФ, 30% КОМПОСТ и 10% ПЕРЛИТ, готов за употреба. За пресаждане на всички видове цветя, засяване на семена, пикиране на разсад, отглеждане в саксии и сандъчета на цъфтящи, зелени, вечнозелени храсти, зеленчукопроизводсто и овощарство. Биохумусът подобрява физичните свойства на почвата.
В цветарството се прилага като компонент в торопочвената смес, а също така и като подхранващо средство. Торените растения развиват интензивно листна маса, с по – ранен цъфтеж и имат по – едри, добре оцветени и ароматни цветове.
В зеленчукопроизводството биоторът улеснява покълването на
семената, подпомага развитието на богата коренова система, ускорява вегетацията, което гарантира по – ранна и по – качествена продукция.
Биохумусът е най – добрия тор. Той съдържа огромни количества полезни бактерии, микроорганизми, витамини, аминокиселини и
е с изключителна гама от микроелементи необходими за живота на едно здраво растение. Те са над 100 пъти повече, отколкото в оборската и неорганичната тор.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО:
Използвайте продуктите от органични течни торове, от серията TOP GUN, произведени по специална технология от „ОРГАНИК ФАРМ” ООД. Екстрактът от биотор, придобит с помощта на Червен Калифорнийски Червей е ефективен хуминов тор, за почвено и листно
приложение при всички видове стайни, балконски, градински цветя, При засаждане и пресаждане на растения в саксии – използва се смес от субстрата маслено етерични растения, билки, подправки, храсти, тревни площи и овошки. Богат на микро и макро елементи, необходими за развитието на едно здраво растение.
v Повишава обема и масата на кореновата система
v Повишава устойчивостта към стресови фактори, като суша и студ
v Увеличава имунитета на младите растения
v Повишава фотосинтезата и натрупването на хлорофил
v Стимулира растежа и развитието на растенията
Торените с TOP GUN растения, развиват интензивно зелена листна маса, с по – ранен цъфтеж, с по – добре оцветени и ароматни цветове.
НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА:
При наличие на градинска почва, сместа може да бъде от субстрат и почва, в съотношение 1: 1.
При подхранване на стайни саксии – отнема се част от горния слой на почвата и се добавят, от субстрата 6 – 8 с. л., на средно голяма саксия, след това почвата се връща обратно отгоре и се полива обилно с вода. Процедурата се повтаря нa всеки 2 – 3 месеца
При отглеждане на цветя в градина – рано на пролет се тори със субстрата в доза 1 – 2 л/кв. м, след което се прекопава
При засаждане на открито – в гнездото или лехата се слагат по 150 – 200 мл на растение, покрива се с почва и се оросява.
Третиране на семена и луковици – приготвя се разтвор на субстрата с вода в съотношение 1: 1 обемно. Разтворът се оставя да отлежи 48 часа, като периодично се разбърква, след което се прецежда. Семената или луковиците за садене се накисват в извлека за 4 часа. След това се оставят да изсъхнат и се садят след 48 часа.
Подхранване на зеленчуци – подхранва се при норма 200 – 300 мл на растение.
При тревни площи – субстрата се внася в норма 1 – 2 л на кв. м и се прекопава с почвата. След всяко косене допълнително се подхранва с 300 – 500 мл на кв. м от субстрата и се полива обилно.
За подхранване на плодни дръвчета – в зоната на корена около стеблото се поръсват от 2 до 6 литра, в зависимост от възрастта и големината на дървото.
При нужда се подхранва допълнително с течните торове, от серията TOP GUN, като поливате на всеки 15 – 20 дни.
Съхранение:
На сухо и защитено място
от 5-25 °C.


Цена: 15,80 лв.
Изпрати съобщение
гр. Сливен, Речица
Organic Farm

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg