Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: с. Черничево
    Donate❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Двуетажна стара къща

Обява №: 257823  |  Публикувана/обновена: на 2 Септември в 08:24  |  Преглеждания: 289
Вид строителство:Гредоред
Година на строителство:1962
Квадратура:880
Двор:770
Брой етажи:2
Двуетажна стара къща 80м2 с двор 770м2 в малко китно селце, на няколко километра от град Хисаря. Къщата е гредоред на два етажа с по - две стаи и коридор. Самата къща е свързана постройка с плоча, в която има стая коридорче, голяма баня и други помещения, които могат да се обособят с вътрешна тоалетна и спалня. Допълнително има навеси които стават за направа на барбекю и кът за отмора. Имотът не е обитаван доста време и се нуждае от ремонт, теч на пристройктата с плочата. Асфалтов достъп до имота и на 2 минути от центъра и църквата. Чудесно местенце за релакс и връзка с природата. Дворното място е с лози, плодни дървета, кладенец и гараж. Този имот е удобен за постоянно обитаване. Възможно е да работите в гр. Пловдив и за около 20 минути да се приберете на тишина и спокойствие, а в почивните дни да се възползвате от лековитите минерални извори в гр. Хисаря.
* Черничево е село в община Хисаря, намира се на границата между най-южните склонове на Същинска Средна Гора и Горнотракийската низина в южния край на Хисарската котловина. Територията на селото обхваща терен върху и около коритото на протичащата през него Синя река. На запад селото се ограничава от шосетот Хисар-Пловдив, на север и юг се простират ниви и пасища. Територията на селото се пресича от север на юг от жп линия Хисар – Долна Махала. Население 400, 17,3 души/km?, землище 18,297 km?, надм. височина 274 m. Землището е приблизително 12 000 дка, като 75 % от обработваемата площ е поливна. На територията на землището има изградени няколко микроязовира, като най-значителен е яз. Синя река. Около Черничево са локализирани и описани праисторически и древни селища и некрополи по източната или западна речни тераси и близко до съществуващи водни извори. Няколко са частично проучени и датирани. Само селищната могила в местността „Манастиря“ е специално проучвана. В четирите краища на селото – по посоките на света – са били засадени т. нар. Черковски каваци – тополи, на които населението е възлагало мистичната задача да предпазват селото от болести и епидемии.


Цена: 30 500 EUR
Изпрати съобщение
с. Черничево

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg