Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Кричим
    Donate❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Код 17868. Земеделски масив 523дка лозов масив и овощна градина,

Обява №: 252870  |  Публикувана/обновена: на 1 Март в 12:01  |  Преглеждания: 426
Квадратура:523000
КОД 17868. Земеделски масив 523дка (лозов масив и овощна градина), която включва: лозя 198дка, череши 140дка, вишня 110дка, бадем 70дка, угар 6дка. Стопански инвентар: 3 трактора, плуг, фреза, прискачка, пикап, бус и други. Масивът притежава сграда за охрана, склад (Контейнери) и къща с 2 спални, кухня и тераса с уникална гледка. Едната туалетна е вътре в къщата, другата извън. Лозя са засадени по програма и се отглеждат 2 години. Напълно оборудван с капково поливане. Има 2 сонди с мотопомпи. Лозовият масив състои от сортове: Мавруд, Мерло, Кабернет Савиньон, Малбек, Сира и Каберне-Фран. За череша и вищна има постоянни клиенти. Целият масив е в прехода към биопроизводство миналата година.
* Кричим се на 35 км югозападно от Пловдив, на 13 км от гр. Стамболийски и на 28 км югоизточно от. Пазарджик.
Населението наброява около 8900 души. Общината е разположена в прехода, където Пазарджишко-Пловдивското поле допира до северните склонове на Родопите. Това изцяло предопределя нейния релеф – хълмист с преход към склоновете на планината. Тя има благоприятно географско положение с отдавна формирани икономически и административни връзки със съседните общини Родопи, Стамболийски и Перущица и с областния център гр. Пловдив. Климатът е преходно-континентален. Характеризира се с топло и почти сухо лято със средна температура около 24?С и влажна и умерено-студена зима с температура около 1?C. Градът разполага с изградена инфраструктура, цялостна електрификация, водоснабдяване и канализация, на 15 км преминава Европейски път Е80, а на около 20 км североизточно е АМ „Тракия”, в индустриалната зона на Кричим има жп гара. В града има църква, административни сгради, банки, поща както и няколко образователни заведения като средно училище, основни училища, начално училище, детски градини. Лекарски и зъболекарски кабинети обслужват населението. На по малко от 5 км се намира Кричимски манастир „Успение Богородично”, на брега на река Въча. На територията общината се намира резервата „Изгорялото гюне”, както и останки от стената на древната крепост „Кричим”. В района им няколко големи язовира – Кричим и Въча, а язовир Батак се намира на около 40 км.
* За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.


Цена: 1 350 000 EUR
Изпрати съобщение

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg