Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Пловдив
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Авто обяви    Помощ

Микробиологичния пробиотик Байкал при отглеждане на зеленчуци

Обява №: 206138 | Добавена: днес в 05:00 | Преглеждания: 3348
Доставка:За сметка на купувача

Микробиологичния пробиотик БАЙКАЛ е НЕПОВТОРИМ по СВОЯ СЪСТАВ от ЖИВИ МИКРООРГАНИЗМИ / полезни бактерии /, които активират дейноста на полезната микрофлора в почвата и осигуряват натрупване на хранителни вещества по ЕСТЕСТВЕН начин. С НИСКА РАЗХОДНА НОРМА / 1мл. на 1 литър нехлорирана вода, поливане или пръскане / БИОПРОДУКТА ускорява и стимулира поникването и развитието на растенията, подтиска развитието на вредители / патогенната микрофлора / повишава устойчивоста на растенията към болести и екстремни условия.
ОТЛИЧНИ ЕКО резултати като КАЧЕСТВО и КОЛИЧЕСТВО без използване на ХИМИЯ!
ЗАЩО И КАК СЕ СЛУЧВА всичко това? СЪСТАВ.
ПРЕДСТАВЯМЕ Ви най-големите групи от микроорганизми, влизащи в състава на микробиологичния препарат Байкал ЕМ-1 и тяхните ФУНКЦИИ:
ФОТОСИНТЕЗИРАЩИ БАКТЕРИИ - СПОСОБСТВАТ за РАЗВИТИЕТО и РАСТЕЖА на растенията. Това са независими самоподдържащи се микроорганизми, които синтезират полезни вещества от кореневите израстъци на растенията като аминокиселини, нуклеинови киселини, биологично активни вещества и захари.
МЛЕЧНОКИСЕЛИННИ БАКТЕРИИ - ПОДТИСКАТ разпространението на ВРЕДНИЯ микроорганизъм Fusarium, който причинява болести по растенията. Изработват млечна киселина от захари и други въглехидрати, Млечната киселина е МОЩЕН СТЕРИЛИЗАТОР. Тя подтиска вредните микроорганизми и ускорява разлагането на органичните вещества.
ДРОЖДИ - СИНТЕЗИРАТ АНТИБИОТИЦИ и полезни за растенията вещества като аминокиселини и захари, които се произвеждат от фотосинтезиращи бактерии, органични вещества и корените на растенията. БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНИ вещества като хормони и ензими се ПРОИЗВЕЖДАТ също от дрожди, и стимулират растежа на корена. Те отделят полезни субстрати за млечнокисели бактерии и актиномицети
АКТИНОМИЦЕТИ - МЕЖДИННИ ОРГАНИЗМИ между бактерии и гъбички. Произвеждат естествени антибиотични вещества от аминокиселини, които се фотосинтезират от бактериите и органичното вещество. Тези антибиотици подтискат растежа на вредните гъбички и бактерии.
ФЕРМЕНТИРАЩИ ГЪБИ - Гъбите като Aspergillus и Penicillium бързо разлагат органичните вещества, произвеждайки етилов спирт, сложни етери и антибиотици. Подтискат миризми и предотвратяват замърсяване на почвата с вредни насекоми и техните ларви.
ЦЕНИ с ДДС: 15 лв. за 0,5 литра, 25 лв. за 1 литър, 483 лв. за туба 23литра.
НИСКА РАЗХОДНА НОРМА / 1мл. на 1 литър нехлорирана вода, поливане или пръскане /
ВРЕМЕ ЗА ЕКО ПРОДУКТИ!!!
Консултация и поръчки:
тел.: 0878 846 565 - инж. Д. Раленеков
тел.: 0888 730 087 – инж. В. Янакиев
ДОСТАВКА за цялата страна – ЕКОНТ
.
.
.
.
.
олх, продавалник, olx, bg, базар, бг, bazar, ало, alo, prodavalnik


Цена: 15 лв.
Изпрати съобщение

  Сайтове за обяви - Базар БГ - Олх бг - Мобиле бг - Карс бг - Джобс бг - Имот бг - Продавалник

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg