Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Русе
    DONATE❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Ново Гривна с естествени камъни - Содалит

Обява №: 231378  |  Публикувана/обновена: на 9 Април в 20:01  |  Преглеждания: 870
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача
Ново! Гривна с естествени камъни Содалит.
Содалитът е наричан камък на поета, защото помага на човека да изрази красотата на своите чувства и мисли по най-добрия възможен начин. За хората на изкуството, този кристал е абсолютно задължителен аксесоар, защото насърчава творческото им мислене. Содалитът вдъхва увереност и спокойствие, усилва личната изява, подобрява паметта и концентрацията. Увеличава комуникативните и творческите способности и развива логиката. Помага да видите реалността, да се освободите от миналото и да начертаете бъдещите цели.
Гривна от содалит ще ви помогне в кариерата и професионалното развитие, а на студентите и учениците за по-лесно усвояване на знания и успешно вземане на изпити. Содалитът ни дарява със силата да застанем зад себе си и зад това в което вярваме. Чрез него може да направи другите много по-чувствителни към валидността или легитимността на възгледите си. Содалитът е много добър камък за бизнеса, защото насърчава и приятелството. Това е много важно, когато работите с хора със същите възгледи и същите цели. Този камък може да ви помогне да имате безупречни транзакции и продуктивни дни.


Цена: 26 лв.
Изпрати съобщение

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg