Регистрация | Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Пещера
Добави обява    Всички обяви    Реклама    Авто обяви    Помощ

Продавам онлайн магазин за бижута Jewelry Dynasty

Обява №: 70774 | Добавена/обновена: 11 Декември | Преглеждания: 5918
Състояние:Използвано
Доставка:Лично предаване

Продавам онлайн магазин за бижута
www. jewelry-dynasty. com. Много добро касиране от Google. Сайта е създаден върху OpenCart 3.0.2 и платен темплейт Jewelry Responsive World Jewelry с нов дизайн 2020 и нови функционалности. Всички стари линкове от стария вариант на сайта са пренасочени към ново изградения сайт. Сайта се класира много добре в Google. Като се изпише „онлайн магазин за бижута“ сайта излиза на първа страница на първа или втора позиция. Като се изпише „бижута онлайн“ сайта излиза на първа страница на осма или девета позиция. Изключително добро класиране за тези ключови думи в Google.
Онлайн магазина се продава без стоката. Цената е 10000 лв.
НОВО! - Може да се заплати в криптовалута BTC-Bitcoin, ETH-Ethereum, LTC-Litecoin. При плащане с криптовалута посочената цената в лева се завишава с 10 % (завишението е заради колебанията на курса и големите такси при обратното обръщане в евро или лева), взима се курса на дадената валута в момента на плащане.
Цената включва:
- домейн в host. bg
- пълна оптимизация на сайта (вътрешна и външна)
- профил във facebook (профил, страница и група)
- профил в twitter
- профил в google+
- профил в youtube
- профил в pinterest
- профил в Skype
- профил в OLX
- имейл в abv. bg
- имейл в gmail
- имейл в host. bg
- профил в lot. bg
- профил в etsy. com
- профил в bijutabazar. bg
- профил в bazar. bg
- профил в vimeo. com
- профил в Google my business
- платено споделяне на 100000 линка към сайта във facebook
- патентно свидетелство за търговска марка
- патентно свидетелство за графичен дизайн
Сайтът ще се поддържа, рекламира и оптимизира постоянно и ще се поддържа, зарежда и оптимизира до продажбата му. Възможно е да се постигне и договорка за изгодно закупуване с голяма отстъпка и на стоката в онлайн магазина, около 900 модела, 2500 артикула на стойност по цени на сайта за около 30000 лв
Марката името на онлайн магазина jeWelry DynaSty в превод
(бижута Династия) или (бижута на династията) е патентована като търговска марка и лого (графичен дизайн). Притежаваме две патентни свидетелства за търговска марка и лого (графичен дизайн). Двете патентни свидетелства влизат в цената и ще Ви бъдат прехвърлени при евентуално закупуване на онлайн магазина.


Цена: 10 000 лв.
Изпрати съобщение

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg