Вход или
Обяви - LOT.bg
Обяви: гр. Велинград
    DONATE❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

Трансметал Еоод - Бетон - Бетонов възел Велинград

Обява №: 243254  |  Публикувана/обновена: на 3 Март в 11:25  |  Преглеждания: 822
Видео:
С ненадмината история на разработване на продукти, надеждност и техническа експертиза, всички продукти са специално проектирани за широк спектър от приложения, включително строителство на къщи, промишлени, търговски и селскостопански приложения.
Компанията предлага на своите клиенти качествен бетон и бетонови разтвори на конкурентни цени, консултации и цялостни решения за строителството - чрез окомлектовани системи с всички необходими аксесоари за пълното завършване на вашия проект. Нашите консултанти ще направят количествените изчисления на проектите Ви, ще Ви консултират при избор на правилния продукт, ще ви дадат информация относно приложението и съвети при избора. Трансметал ЕООД разполага със собствен бетонов възел което, заедно с осигурения транспорт, гарантира бързото обслужване и кратките срокове за доставка.
Всички продукти с готова смес отговарят на акредитирани схеми за осигуряване на качество и отговарят на съответните български и/или европейски стандарти.
Бетонов възел Трансметал е специализиран в производството на различни видове бетон и замазки. Със своя повече от 20 годишен опит на територията на град Велинград фирмата е изградила авторитет и се ползва с доверие от своите клиенти.


Изпрати съобщение
гр. Велинград

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg