Регистрация | Вход или

   

Защита на личните данни

Добави обява     Всички обяви     Магазини     Помощ

  Общи условия за ползване

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


Защита на личните данни

Настоящата политика дава информация по какъв начин се обработва информацията за посетителите на интернет сайта LOT.bg, собсвеност на "МОНСТЕР БГ" ЕООД - гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик", 57. ЕИК 202558486. Ако сте или станете ПОТРЕБИТЕЛ на интернет сайта LOT.bg, можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели, свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. В никакъв случай Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, различни от тези, за които сте ги предоставили.

Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен и пощенски адрес, телефон. "МОНСТЕР БГ" ЕООД, под никаква форма няма да събира Ваши лични данни, освен необходимите за извършване на действия по съответния уеб сайт, който посещавате.

"Бисквитки" – Cookies

"Бисквитките" (cookies) са малки файлове, които се съхраняват временно на вашия твърд (hard) диск и позволяват на сайта ни да разпознае компютъра Ви следващия път, когато посетите интернет страницата на LOT.bg. "МОНСТЕР БГ" ЕООД използва "бисквитки" единствено, за да събира информация относно ползването на нашите сайтове, с цел по-бързото Ви иденфициране и предоставяне на УСЛУГИ.

Връзки към други Интернет сайтове

Настоящата политика за защитата на личните данни се отнася за интернет сайта LOT.bg и никой друг. Страниците на LOT.bg може да съдържат връзки към други уеб сайтове или доставчици на услуги, които нямат политика за опазване на личните данни на своите потребители и клиенти.

Изменения по настоящата политика за защита на личните данни

Ръководството на "МОНСТЕР БГ" ЕООД си запазва правото да променя настоящата политика за защита на личните данни по всяко едно време, без това да противоречи на Закона за защита на личните данни на Република България.

Общи условия на ползване

Посетете страницата с общите условия за ползване на платформата, за да се запознаете с тях.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© 2017 LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg