Регистрация | Вход или

   

Често задавани въпроси

Добави обява     Всички обяви     Магазини     Помощ

  Общи условия за ползване

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


Допълнителна информация за Ваше улеснение

1. Регистрация в сайта LOT.bg – как става?

Влезте в сайта LOT.bg. Открийте и кликнете върху "Регистрация". Ще се отвори прозорец "Регистрация". Попълнете зададените полета и кликнете върху "Създай". В своята поща ще получите имейл с линк "Активиране на акаунт". Кликнете върху него, за да активирате регистрацията си. Понякога се случва някои сайтове да определят съобщението за активиране като нежелан имейл, и в този случай ще може да го намерите в папка Спам (SPAM).
Ако в продължение на няколко часа не получите имейл за активиране, поискайте нов имейл за активиране от следния линк - lot.bg/pages/resend.php

ВНИМАНИЕ: Поради независещи от нас технически причини, например претоварване на определени пощенски сървъри, може да получите имейла с линка за активиране със закъснение. За преодоляване на това неудобство, LOT.bg Ви предоставя, след активиране на бутона "Създай" и последващо кликване върху "Вход", незабавен еднократен достъп до Вашия акаунт, който е валиден за една сесия. За постоянен достъп - изчакайте имейла с линка за активиране.

2. Как мога лесно да се свържа с вас?

Можете да се свържете бързо и лесно с нас по един от следните начини:
1. Влезте във Вашия акаунт и кликнете върху линка "Съобщения" в горната част на екрана. В страницата която ще ви се отвори, кликнете върху линка "Администратор" в лявата част на екрана и оставете Вашето съобщение.
2. Открийте в долната част на екрана линка "Връзка с нас" и оставете Вашето съобщение.
3. Напишете ни имейл на info@lot.bg

3. Необходимо ли е да се регистрирам?

За да разглеждате публикуваните обяви, и/или да се свържете с продавач – не. Ако желаете да добавяте Ваши обяви и да имате достъп до допълнителните опции, които Ви предоставя Вашия акаунт – да.

4. Как да публикувам обява?

За да публикувате Ваша обява на сайта кликнете върху "Добави обява". В отворения прозорец трябва да попълните задължителните полета, а останалите- по Ваш избор. Може да добавите видео клип или снимка/и за онагледяване на обявата. Когато сте готови, кликнете върху "Публикуване".

Добавянето на видео или снимка към обявата не е задължително, но те правят обявата много по-атрактивна и повишават шанса за успешна реализация на стоката или услугата, която предлагате.

Ако изпълните процедурата за публикуване на обява, но все още нямате регистрация в сайта, веднага след като кликнете върху "Публикуване" ще бъде изпратен имейл с линк "Активиране на акаунт" до Вашата поща. Кликнете върху него, за да активирате регистрацията си, а съответно и обявата.

ВНИМАНИЕ: За публикуване в сайта LOT.bg се допускат само обяви, които отговарят на зададените ОБЩИ УСЛОВИЯ. Тях може да откриете в раздел ПОМОЩ.

5. Колко обяви мога да публикувам? Имате ли лимит на обявите в отделните категории, както е в други сайтове?

В LOT.bg може да публикувате колкото искате обяви – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Няма лимит за отделните категории.

6. Как да си направя собствен електронен магазин в LOT.bg?

За да създавате своя магазин влезте във Вашия акаунт, кликнете на връзката "Създай магазин" и попълнете необходимата информация.

Собствен електронен магазин в LOT.bg може да се заявява само от активни потребители на сайта.
Трябва да отговарят на поне едно от посочените условия:

* Да са поддържали минимум 50 обяви за 30 последователни дни, като през този период са ползвали активно сайта.
* Да са промотирали обяви за минимум 50 лв.

7. Колко време ще присъства обявата ми в сайта LOT.bg след публикуване?

Вашата обява ще присъства в LOT.bg в продължение на 18 месеца, след което ще бъде архивирана. През този период можете нееднократно да редактирате/променяте/, архивирате и деархивирате/показвате или скривате/ Вашата обява, като изберете "Моите обяви" и съответната опция, изписана в полето на обявата. Архивираните обяви можете да видите в Моите обяви -> Архивирани.

Можете да изтриете Ваша обява/и, като поставите в полето на обявата отметка пред "Маркирай" и след това кликнете върху "Изтрий маркираните".

8. Как да активирам обява от секция "Архивирани"?

Влезте във Вашия акаунт и изберете "Моите обяви" след това кликнете върху "Архивирани". Намерете обявата, която искате да активирате и кликнете върху "Активиране".

9. Как да подготвите текста на обявата?

Това решава всеки сам, но бихме дали следния практичен съвет:

Опишете стоката или услугата точно, правдиво и изчерпателно. Не се увличайте в излишни подробности и не украсявайте обявата си с неверни или преувеличени твърдения. Коректното поведение е печеливша стратегия!

ВНИМАНИЕ: Избягвайте да изписвате в текста на обявата Вашия имейл адрес, за да се защитите от получаването на спам.

10. Какво е VIP обява? Как да направя обявата си VIP?

Ако желаете бързо да привлечете интерес към обявата си и да постигнете бърза реализация на Вашата стока или услуга може да направите обявата си VIP, като изберете "Моите обяви" и след това, в полето на избраната обява, кликнете върху "Направи VIP обява". VIP-обявите се показват и разглеждат многократно повече от безплатните обяви. Обявата става VIP за период от 7 дни. Цената за публикуване на "VIP обява" е 2,40 лв. с вкл. ДДС.

По същия начин можете да използвате опциите "Изкачване на 1-ва страница" и "Фон на обявата".

11. Как да получа предлаганата от вас безплатна VIP-обява?

За да получите безплатна VIP-обява е необходимо да публикувате не по-малко от десет обяви на сайта и след това да ни съобщите номер на обявата "Обява №", която да бъде поставена като VIP (не важи за обяви за стоки втора употреба и обяви за услуги). Това може да направите по един от следните начини:
1. Влезте във Вашия акаунт и кликнете върху линка "Съобщения" в горната част на екрана. В страницата която ще ви се отвори, кликнете върху линка "Администратор" в лявата част на екрана и оставете Вашето съобщение.
2. Открийте в долната част на екрана линка "Връзка с нас" и оставете Вашето съобщение.
3. Напишете ни имейл на info@lot.bg
Останалото ще направим ние в рамките на деня.

12. Какво да правя ако не получа имейл за активиране?

Имейлът за активиране на акаунт дава възможност да се провери дали имейл адресът, който сте посочили, е валиден. Ако не сте получили този имейл, възможно е посоченият при публикуване на обявите или регистрация имейл адрес да е грешен. В такъв случай се регистрирайте отново. Понякога се случва някои сайтове да определят съобщението за активиране като нежелан имейл, и в този случай ще може да го намерите в папка Спам (SPAM). Ако в продължение на няколко часа не получите имейл за активиране, поискайте нов имейл за активиране от следния линк - lot.bg/pages/resend.php .

13. Забравихте Вашата парола?

Няма място за притеснение. След като активирате "Вход", напишете в полето Вашия имейл адрес, с който сте регистрирани в сайта, и после кликнете върху "Забравена парола?". Във Вашата поща ще получите имейл, който ще Ви даде възможност да възстановите достъпа до своя акаунт.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© 2017 LOT.bg - безплатни обяви. Използването на LOT.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на LOT.bg