Вход или
Обяви - LOT.bg
   

Статус СПЕШНО!

    DONATE❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

  Общи условия за ползване

  Управление на моите обяви

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


Поставете СПЕШНО! статус на обявата си

Какво е промо опцията "Статус СПЕШНО!"?

"Статус СПЕШНО!" е допълнителна платена услуга на сайта LOT.bg, чрез която можете да привлечете интерес към обявата си и да постигнете бърза реализация на Вашата стока или услуга.

ОБЯВИТЕ СЪС СТАТУС СПЕШНО СЕ РАЗГЛЕЖДАТ ДО 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ СТАНДАРТНИТЕ ОБЯВИ!

Защо такава обява става по-разпознаваема?

Освен стандартната информация на централно място в обявата се появява червен надпис СПЕШНО!. Също така ползвайки тази опция Вие поставяте жълт фон на Вашата обява и тя изпъква сред стандартните обяви, чието поле е бяло. Освен това при търсене може да се зададе опцията "Само обяви Спешно". Всичко това прави обявите много интересни за потребителите на сайта и води до многократно по-голям интерес и брой показвания.

Защо такава обява става по-разпознаваема?

Ползвайки тази опция Вие поставяте жълт фон на Вашата обява и тя изпъква сред стандартните обяви, чието поле е бяло. Това прави обявите много интересни за потребителите на сайта и води до многократно по-голям интерес и брой показвания.

Как да поставя на обявата си статус "СПЕШНО!"?

В меню "Моите обяви" всяка обява има опция "СПЕШНО!" или ползвайте линка "Статус СПЕШНО!" в самата обява.

Каква е цената на тази услуга?

Цената на услугата "Статус СПЕШНО!" е 1,20 лв. с вкл. ДДС, при ползване на обявените в сайта методи за плащане: Чрез ePay.bg (Можете да платите от регистрирана карта /Visa, MasterCard, Visa Electron/, Микросметка, В брой /EasyPay/, С банков превод, На банкомат) или PayPal.com (Visa, MasterCard).
При плащане с изпращането на SMS на телефон 1092 с текст кода на обявата започващ с LOTF........ цената е 2,40 лв. с вкл. ДДС.
Важно! При промотирате на обявата чрез SMS цената е двойно по-висока поради таксата, която мобилните оператори задържат при всяко SMS плащане. Средно тази такса е повече от 60% от цената.

За какъв срок се поставя "Статус СПЕШНО!"?

Статус СПЕШНО! се поставя за период от 7 дни. След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана, но като безплатна обява.

Може да закупите TOP/VIP обяви с отстъпки над 50%. Как да закупя?

Забележка: Обявите, които са публикувани в нарушение на ОБЩИТЕ ПРАВИЛА на сайта, се заличават независимо от това, че сте ползвали платена услуга и сумата не се възстановява.

Общи условия    |   Често задавани въпроси    |   Защита на личните данни    |   Връзка с нас    |   Реклама    |   Карта на сайта   

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg