Вход или
Обяви - LOT.bg
   

VIP обяви

    Donate❤️    Всички обяви    Реклама    Автомобили    Помощ

  Общи условия за ползване

  Управление на моите обяви

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


VIP обяви

Какво представлява VIP обявата?

"VIP обява" е допълнителна платена услуга на сайта LOT.bg, чрез която можете да привлечете интерес към обявата си и да постигнете бърза реализация на Вашата стока или услуга.

VIP ОБЯВИТЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ ДО 20 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ СТАНДАРТНИТЕ ОБЯВИ!

Как да направя обявата си "VIP обява"?

За да направите обявата си VIP, влезте в акаунта си. В меню "Моите обяви" всяка обява има опция "Направи VIP" или ползвайте линка "Направи обявата VIP" в самата обява.

Защо VIP обявите се разглеждат по-често и с какво се отличават от другите обяви?

VIP обявите се показват на главната страница, на страницата "Всички обяви" в колонка вдясно, на страницата на дадена категория се показват само VIP обявите от тази категория. Освен това VIP обявите се отбелязват със знак

Каква е цената за публикуване на "VIP обява"?

Цената за публикуване на "VIP обява" е 2,40 лв. с вкл. ДДС, при ползване на обявените в сайта методи за плащане: Чрез ePay.bg (Можете да платите от регистрирана карта /Visa, MasterCard, Visa Electron/, Микросметка, В брой /EasyPay/, С банков превод, На банкомат) или PayPal.com (Visa, MasterCard).
При плащане с изпращането на SMS на телефон 1094 с текст кода на обявата започващ с LVIP........ цената е 4,80 лв. с вкл. ДДС.
Важно! Цената за публикуване на "VIP обява" със SMS е по-висока поради таксата, която мобилните оператори задържат при всяко SMS плащане. Средно тази такса е повече от 60% от цената.

Какъв е срокът за публикуване на "VIP обява"?

Обявата става VIP за период от 7 дни. След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана, но като безплатна обява.

Може да закупите TOP/VIP обяви с отстъпки над 50%. Как да закупя?

Забележка: Обявите, които са публикувани в нарушение на ОБЩИТЕ ПРАВИЛА на сайта, се заличават независимо от това, че сте ползвали платена услуга и сумата не се възстановява.

Общи условия    |   Често задавани въпроси    |   Защита на личните данни    |   Връзка с нас    |   Реклама    |   Карта на сайта   

© LOT.bg - обяви | Използването на lot.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване и Политика за личните данни на lot.bg